Als extra service kunnen we sculpturen personaliseren. Grootste prestaties en gedenkwaardige momenten vragen om speciale kunstwerken, gedenktekens of een trofee. Zo’n geschenk kan nog completer gemaakt worden met een persoonlijke of kenmerkende tekst.

Vaak heeft u al een tekst of inscriptie in gedachten maar als woorden u tekort schieten dan helpen we graag mee om uw boodschap op de juiste manier te verwerken in het cadeau.

Uiteindelijk kunnen we de sculpturen op verschillende manieren personaliseren. Onder de meeste beelden zit een marmeren sokkel, deze kan worden voorzien van een tekstplaatje. Het gaat dan vaak om een sokkel van zwart marmer en daarom gebruiken wij zwarte plaatjes met messing letters.

Tijdens het bestelproces krijgt u de mogelijkheid om een tekstplaatje toe te voegen aan uw geschenk. Bij de productie van grotere series kunnen we het marmer ook rechtstreeks graveren.In dat geval mag u rekenen op witte letters.

Een tekstplaatje wordt altijd in een professionele werkplaats gegraveerd met een lasergravure of een CNC diamant gravure. Het personaliseren van glas, hout en keramiek gebeurt meestal met de hand, d.m.v. graveren of zandstralen.

Neem gerust contact op over het sculpturen personaliseren, onze specialisten voorzien u graag van passende informatie en advies.

Sculptuur Handschudden
Gravure sokkel
Gravure sokkel
Gravure tekstplaatje